Mjesto za mene i moje ljude

Mjesto za mene i moje ljude

NAČINI PLAĆANJA

  • Pouzećem – u gotovini
  • Putem virmana (opća uplatnica ili internet bankarstvo)

Kada je izvršena i vidljiva uplata ( pouzećem nakon plaćanja djelatniku kurirske službe ) smatra se da je sklopljen kupoprodajni ugovor. Prilikom plaćanja pouzećem, narudžba se plaća u točnom iznosu djelatniku kurirske službe prilikom preuzimanja paketa.

DOSTAVA

Cijena dostave za Hrvatsku iznosi:

  • Dostava na kućnu adresu u roku 2-4 radna dana – cijena dostave je 35,00 kn za narudžbe do 399,00 kn
  • Dostava na kućnu adresu u roku 2-4 radna dana – besplatna dostava za narudžbe iznad 399,00 kn

Navedeni rokovi dostave vrijede za većinu destinacija u Hrvatskoj  (za otoke i manja mjesta, pošiljke se dostavljaju prema rasporedu kurirske službe).

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu. Ukoliko želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo Vas da to napišete pod NAPOMENA, kako bi mogli Vašu želju prenijeti dostavnoj službi. Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove pošiljke. Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese.

Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod, račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Cijene dostave istaknute su na „ohana.hr“ i u njima je sadržan pripadajući PDV.

Nakon izvršene i vidljive uplate narudžbe, primit ćete:

  • potvrdu narudžbe putem e-mail-a
  • obavijest da je narudžba poslana kurirskom službom putem e-maila s brojem pošiljke, najčešće u roku 1 radnog dana od potvrde narudžbe
  • najavu da Vam pošiljka stiže na adresu, SMS-om ako ste ostavili broj mobitela